Quantcast

Els moviments d'avui al mercat de fitxatges

El mercat de fitxatges es mou i els equips europeus ja mouen les seves fitxes i comencen les converses entre equips per temptejar la disponibilitat i els possibles preus dels jugadors que és interessen.

El Reial Betis anuncia que Joaquim renovarà

l'extrem del Reial Betis, Joaquín Sánchez, està pendent de la signatura del jugador i l'acord perquè el gadità acabi pràcticament la seva carrera, ja que el contracte es tancaria perquè seguís fins a 2020, és satisfactori per a les dues parts.

José Mourinho vol a Samuel Umtiti

L'entrenador lusità, segons `The Mirror', vol el defensa francès que milita al FC Barcelona i el Manchester United està treballant per poder posar a principis d'estiu una oferta sobre la taula de Bartomeu.

Mourinho podria recaure en el PSG

El tècnic portuguès va elogiar fa pocs dies a l'equip parisenc i des de la directiva del Manchester United el veuen més lluny d'Old Trafford que prop dels Red Devils.

Leon Goretzka, decidirà el seu futur … a Benidorm

L'alemany anirà amb els seus companys del Shalke 04 a la ciutat alacantina per passar-hi la seva `stage' hivernal i treballar lluny del fred alemany. Precisament allà serà on Leon decidirà sobre el seu futur, i que els rumors li posen a l'òrbita del Barça.

Özil: possible acostament al United

El jugador alemany dels `gunners' es col·loca en l'òrbita d'un altre equip de la Premier League, el Manchester United. I és que els de Londres han desistit en el seu intent de que l'alemany renovi, i davant la negativa de Mesut, l'Arsenal escoltarà ofertes aquest mercat hivernal i posarà un preu de, aproximadament 30 milions de lliures, uns 35 milions d'euros. < / p>

El Reial Madrid, a per Suso

El Reial Madrid està considerant pagar la clàusula de l'estrella de l'AC Milan, Suso. L'espanyol està fent una gran temporada i amb tan sols 23 anys, és una promesa del futbol. El club merengue pagaria la seva clàusula de 40 milions perquè arribi a Madrid.