Quantcast

MGMT serà la propera confirmació del Mad Cool: Vols saber per què?

Mad Cool ha confirmat al tercer nom que estarà present en el seu cartell: Real Estate tornarà a un festival espanyol després de passar pel Vida Festival l'estiu passat.

A més, com ja acostuma l'organització de la cita madrilenya, s'ha publicat un post amb unes coordenades que guarden relació amb la propera confirmació.

Les xifres facilitades (41.553884, -72.653101) coincideixen amb la Universitat de Wesleyan (Connecticut), lloc on es van conèixer els dos primers integrants de la banda.

< blockquote class = "twitter-tweet" data-lang = "ca">

pic.twitter.com / 0zVnvI6DcM

& mdash; Mad Cool Festival (@madcoolfestival) 9 novembre 2017

Ben Goldwasser i Andrew VanWyngarden van formar la banda durant el seu any de primer any com universitaris i, tot i que les seves primeres pretensions no fossin professionals, el grup s'ha convertit en una referència del rock psicodèlic a nivell mundial.

el grup va debutar a nivell discogràfic el 2007, any en què van publicar Oracular espectacular (2007, Sony BMG Music Entertainment) i el seu últim treball publicat és Little dark age (2017, Columbia Records), single avançament de la seva imminent pròxim disc, que sortirà a principis de 2018 .