Quantcast

EUROLLIGA | La prèvia: Proves de foc

CSKA Moscou-València Basket 18:00

Partit força complicat per als taronjas en terres russes davant un dels favorits per guanyar la competició. Nando de Colo s'enfrontarà al que fos el seu equip i amb el qual va créixer com a jugador. Joan Sastre finalment serà de la partida després de superar una molèsties.

Maccabi Tel Aviv- Reial Madrid 20:05

< b> Una de les visites més complicades per als blancs en aquesta Eurolliga , no només per la pista, sinó per les baixes. Thompkins jugarà amb els blancs després d'estar un mes sense jugar. Després de caure davant el Khimki en l'WiZink, els homes de Pablo Laso han de guanyar per seguir en els primers llocs

Barcelona Lassa- Anadolu Efes 21:00

Els de Sito Alonso volen mantenir aquesta bona ratxa de resultats davant un rival que fuerra de casa deixa a desitjar. Heurtel s'enfrontarà als seus antics companys en un duel important per no baixar del tren capçal

Milano-Zalgiris 20:45