Quantcast

VIDEO | Això és el que passa quan s'elimina la brutícia acumulada en un quadre durant quatre segles

Pot netejar-se un quadre? De fet, ¿fins a quin punt pot acumular brutícia un quadre? El presentador i historiador britànic Philip Mould ha mostrat al món a través de xarxes socials com és el procés de neteja pel qual passa un pintura del segle XVII .

Els posts, que acumulen més de 100.000 retweets i 300.000 m'agrada , mostren amb vídeos com es blanqueja la imatge amb l'ús d'elements professionals que acaben amb la capa groguenca que cobreix l'obra.

a Remarkable Jacobean re-emergence after 200 years of yellowing varnish 1/2 pic.twitter.com/yBGNGDcNd7

& mdash; Philip Mould (@philipmould) 6 novembre 2017

< p>

"En resposta a aquells que volen veure la imatge sense netejar de la #womaninred. Sabem que té 36 anys i va ser pintat en 1618 " ha dit també en xarxes Mould sobre les úniques dades conegudes de la pintura.

El procés de neteja està revelant certs detalls i símbols que, ocults fins ara, podran revelar noves dades. "La l impieza ha revelat el que podria ser el escut heràldic d'un guantelete atapeït en l'àpex de fermall en el pèl de #theladyinred. això podria ser una pista aquí quant a la seva identitat perduda? ", conclou l'historiador.

a last smear from the chin removed. I will post an image of the completed picture as soon as it is ready. pic.twitter.com/K7TSl2XdqE

& mdash; Philip Mould (@philipmould) 6 novembre 2017

< p>