Quantcast

Més de mig milió d'espanyols encadena contractes temporals des de fa sis anys

Durant el tercer trimestre de l'exercici, 529.400 persones es trobaven encadenant contractes temporals durant més de sis anys, el que suposa que 1.400 treballadors menys es trobaven en aquesta situació respecte al trimestre anterior (530.800).

No obstant això, si es compara amb el tercer trimestre del 2016, aquesta xifra ha augmentat un 1,63%, ja que fa un any eren 520.900 les persones que encadenaven contractes durant més de sis anys.

A més, aquesta xifra representa el 12,16% del total d'ocupats amb contracte temporal, per sota del percentatge de fa un any (12,54%).

A aquest més de mig milió de treballadors temporals amb més de sis anys en la mateixa ocupació, se sumen altres 313.900 que porten entre tres i sis anys, i 278.200 amb entre dos i tres anys. D'aquesta manera, la xifra d'ocupats que porta més de dos anys en el mateix lloc encadenant contractes temporals supera el milió de persones.