Quantcast

Detecten unes llums misterioses volant en formació en el cel

Els habitants del llogaret Novogradovka , situada al Província d'Odessa , al sud-oest de Ucraïna , es van quedar estupefactes quan van descobrir una sèrie de llums volant en formació sobre els seus caps . Molts van sospitar que podria tractar-se d'una invasió extraterrestre .

Set llums van aparèixer al cel . Volaven en formació com si estiguessin unides. Ivan Rusev va decidir captar el moment i va pujar les imatges a Internet. Rusev va afirmar que els objectes van aparèixer " del no-res " a una "altura significativa " i van romandre visibles "< i> de 12 a 15 minuts ", com asseguren des de pàgines de Mirror .

Després de produir-se el succés, les autoritats van informar que els objectes formaven part d'un entrenament militar , encara que no es van donar més detalls.