Quantcast

SIAD PRESENTA 'SANDS OF SILENCE' ' Alta Ribagorça, 9-11-17

L’Alta Ribagorça commemorarà el Dia Internacional contra la Violència de Gènere; des del SIAD es presentarà, aquest dissabte al cinema de Pont de Suert, el documental 'Sands of Silence' (Arenes de Silenci) que tracta la violència sexual i denuncia l’explotació de les dones i nens i la indiferència davant les víctimes.

En la projecció també participarà la directora del documental Chelo Alvarez-Stehle, on parlarà de la necessitat de trencar el silenci i exposar les dificultats a què s’enfronten les víctimes.

La pel·lícula ha estat guardonada amb el Primer Premi i Biznaga de Plata 2016 al festival de Cine de Màlaga; al Premi del Públic a la Millor Pel·lícula Documental Awareness 2016 del Film Festival de Los Angeles; el Premi al Millor Documental i el Premi del Públic 2016 del Malibú International Film Festival, entre altres.