Quantcast

Cerdanya: Ger enceta un novembre gastronòmic

Ger es prepara per un novembre ben gastronòmic. Aquest diumenge a les sis de la tarda a la sala dels baixos de l'ajuntament, la localitat encetarà la 'Tardor gastronòmica' amb el 5è Maridatge de vins, formatges i música. Fa uns anys, el consistori va optar per organitzar un maridatge uns dies abans de la Mostra de Cuina Popular amb naps de Cerdanya per potenciar els productes del territori durant tot el mes de novembre. Tot i que en un principi el maridatge havia de tenir lloc el dissabte, finalment s'ha optat per fer-lo el diumenge degut a la manifestació convocada el dia abans a Barcelona.

Els assistents al maridatge podran tastar els millors formatges catalans i gaudir d'una selecció de vins i licors. La música anirà a càrrec del grup Triple Clic. En les passades edicions, l'activitat va tenir molt bona acollida i des del consistori esperen que enguany es tornin a exhaurir els 60 tiquets que s'han posat a la venda a un preu de 25 euros.

Pel que fa a la 27a Mostra de Cuina Popular amb Naps de Cerdanya, que tindrà lloc el diumenge 19 de novembre, l'entitat Cuina Pirinenca de Cerdanya, diversos restaurants i les mestresses de casa tornaran a elaborar diferents plats amb el nap com a protagonista. S'espera que aquesta cita gastronòmica torni aplegar uns 500 comensals al poliesportiu de Ger. Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 20 euros i es posaran a la venda a l'ajuntament a partir del proper dilluns 13.

Parlen al vídeo: ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER