Quantcast

ARRIBA LA 5a FIRA DEL VI D'ANDORRA ' Andorra, 9-11-17

La 5a Trobada internacional de microproductors de vi, a Andorra dedicarà una jornada només per als professionals, de manera que les bodegues puguin fer contactes amb proveïdors i el sector de la restauració i puguin tancar acords.
Per primera vegada, l’esdeveniment vinícola se celebra sota la marca Explòria, que identifica Sant Julià de Lòria com la ciutat firal d’Andorra.
La cita tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de novembre al recinte firal, amb accés al públic en general, i el dilluns 20 serà només per a professionals.

Per primera vegada, a més, la presència a la fira té un preu: 300 euros per estand, un import assequible comparat amb altres esdeveniments similars 'ronden els mil euros' i que estableix la professionalització de la trobada.
La trobada torna a comptar amb el suport d’Andorra Turisme, tant econòmic com de promoció

La participació en la fira creix any rere any i té capacitat fins a un centenar d’estands. La primera edició n’hi va haver 42; la segona, 55; la tercera, 56, i l’any passat, 61. Enguany s’espera superar els 80 microproductors.

Parlen al vídeo: Joan Vidal, CONSELLER D’ESDEVENIMENTS – Enric Torres, DIRECTOR PRODUCTES ANDORRA TURISME