Quantcast

ANDORRA ACULL LA GALA DELS FIM AWARDS 2017 ' Andorra, 9-11-17

Andorra es prepara per acollir els propers 25 i 26 de novembre l’Assemblea General de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) i la gala d’entrega dels FIM Awards 2017 als campions del món. Com que la gal·la es farà a porta tancada, per tal que els fans del motociclisme tinguin l’oportunitat de conèixer els seus ídols, es farà una sessió de signatura d’autògrafs al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. A més, els campions participaran de manera directa de la inauguració del poblet de Nadal.

Amb motiu de l’esdeveniment, s’esperen unes 2.000 pernoctacions per aquell cap de setmana. El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha dit en roda de premsa que “és una ocasió única per a Andorra”

Coincidint amb la presentació dels esdeveniments de la FIM, el president de la Federació Andorrana de Motociclisme, Josep Puntí, ha deixat entreveure que Andorra tornarà a acollir el Mundial de Trial la temporada vinent, tot i que no ho ha confirmat oficialment

Parlen al vídeo: CONXITA MARSOL, CÒNSOL D’ANDORRA LA VELLA – FRANCESC CAMP, MINISTRE DE TURISME