Quantcast

Twitter àmplia de 140 a 280 els caràcters seus tuits per a tots els usuaris

Bones notícies per als usuaris de Twitter

La xarxa social acaba d'anunciar que després d'haver posat en marxa un programa pilot < / b> per ampliar el nombre de caràcters, de manera que els usuaris puguin escriure missatges més llargs, finalment, aquesta iniciativa s'ha implementat , i els usuaris d'aquesta coneguda xarxa social podran escriure seus missatges utilitzant fins a 280 caràcters .

Aquesta actualització està disponible per a tots els idiomes llevat del xinès, japonès i coreà, llengües que representen uns sistemes d'escriptura més densos, tal com publiquen des ' La Vanguardia '.

La plataforma de microblocs ha anunciat aquesta nova mesura a través d'un missatge publicat a la xarxa social .

We'RE expanding the character limit! We want it to be easier and faster for everyone to express themselves.

More characters. More expression. More of what 's happening. https://t.co/wBpYdy1K40

Twitter (@Twitter) November 7, 2017

Amb les proves iniciades al setembre, Twitter pretenia ampliar el límit de caràcters a la vegada que mantenia " la velocitat i brevetat ", sant i senya de la plataforma. Després d'analitzar els resultats, la xarxa social ha assegurat que ha " aconseguit l'objectiu ", de manera que aquesta ampliació serà ara estesa al conjunt dels seus usuaris.