Quantcast

La recuperació d'Ousmane Dembélé, millor del que s'esperava

Bones notícies per al Barcelona amb la recuperació d'Ousmane Dembélé. L'extrem francès, que va ser operat del trencament del tendó del bíceps femoral de la cama dreta, ja està entrenant a la sorra de platja que té preparada el Barça a la seva ciutat esportiva i tracta d'escurçar els terminis per tornar com més aviat.

el doctor Orava va relatar en una entrevista a la Cadena SER que el gal té possibilitats de jugar el Clàssic que es jugarà a l'estadi Santiago Bernabeu el 23 de Desembre: "Si pot jugar contra el Madrid? És possible, pot ser … però no et puc assegurar res encara "ha subratllat.

de produir la seva tornada als terrenys de joc abans del previst, seria una notícia més que positiva per Ernesto Valverde, que podria comptar per fi amb el seu fitxatge estrella de cara als partits més transcendentals del proper mes.