Quantcast

RÚSSIA 2018 | Itàlia i Croàcia a la vora de l'abisme

El dijous 9 de novembre comença la fase de classificació europea per als que no han aconseguit passar a la fase de grups habitual, no estàvem habituats a veure a grans seleccions en aquestes eliminatòries, però aquest cop és diferent, un colós com Itàlia amb quatre mundials a l'esquena podria quedar-se fora i altres seleccions com Croàcia, que no té tant nom en la història, però que compta amb superestrelles com Modric o Rakitic.

el sorteig en què es decidia el quadre de classificació per a la Copa del Món deixava els següents emparellaments:

Croàcia – Grècia

Rakitic i Modric es jugaran el pas al Mundial davant de Grècia amb la tornada a casa dels grecs. Croàcia serà a la repesca després de quedar segon en el grup en què es va produir la sorpresa de la fase de classificació, que va ser el liderat de grup d'Islàndia, quedant fora a seleccions com Ucraïna o Turquia.

Grècia, per la seva banda, es va classificar com a segon classificat en un grup en el qual no es van produir sorpreses, ja que va ser Bèlgica la qual es va emportar el liderat del grup.

Irlanda del Nord – Suïssa

< div class = "pb_feed" data-embed-by = "6a2bc14f-c338-4175-ab7f-9fc3bbee2d59" data-item = "ffb8c99b-e26a-4f0a-b49e-e3b73e3d08f7" data-version = "2">

Suïssa i Irlanda del Nord es jugaran el passi amb la tornada al país helvètic. Suïssa va perdre el liderat en l'última jornada enfront de la selecció de Cristiano Ronaldo i haurà de jugar-s'ho a cara o creu enfront d'Irlanda del Nord.

Suècia – Itàlia

El partit més grossa de la jornada, les dues seleccions que es preveien que anaven passar quedar enquadrades en la mateixa eliminatòria i una d'elles haurà de quedar- fora. Itàlia es juga entrar al Mundial, davant el que seria un fracàs estrepitós de la 'azzurra'.

La selecció sueca 'post-Ibrahimovic' havia donat símptomes de jugar molt bé a futbol, ??però no ha tingut massa sort en els sortejos, França va quedar enquadrada en el seu grup portant-se el liderat i ara, la quatre vegades campiona del món, Itàlia, serà la selecció amb la qual haurà de jugar-se el passi.

Dinamarca – Irlanda

Partit entre dos equips una mica desconegut per al públic, però que ajunta un futbol de qualitat, Irlanda va estar present en la passada Eurocopa, mentre que Dinamarca junta jugadors de molta qualitat, com Wass, Eriksen o Kronh-Dehli.