Quantcast

Preciosa història | Una nena de 5 anys compleix el seu desig i es 'casa' abans de ser operada del cor

Abans de ser operada a cor abiert o, un nena de 5 any s, va voler complir la seva desig més enyorat: casar-se amb el seu millor amic de classe .

Sophia Chiappalone té els cabells rossos, un somriure meravellosa, el cor feble i moltes ganes de casar-se . Així es va expressar a la seva mare Kristy Somerset-Chiappalone , de 36 anys, quan aquesta li va preguntar que què desitjava fer abans d'ingressar a quiròfan .

En entrevista amb ' ABC News ', la dona va dir que faria qualsevol cosa per veure somriure a la seva filla , que va néixer amb vària s afeccions cardíaques .

" Li vaig preguntar a Sophia, 'Què vols fer? vols anar a un parc aquàtic cobert? vols anar de compres, potser comprar algunes joguines?'". La resposta va ser que volia ser una princesa i " casar-se amb Hunte r", va confessar la mare al citat mitjà.

A la part contrària, també van estar encantats amb la idea.

Tracy Laferriere (34), la mare del 'nòvio', va acceptar de bon grat portar el seu fill a l'altar, que tampoc es va oposar a la idea de la petita.

Tot i això, la mare té el seu propi desig per a la seva filla: " M'agradaria que ella mantingui el seu esperit de lluita. I espero que mai perdi la seva qualitat de vida … no importa quin sigui el resultat final ".

… i van ser feliços i van menjar perdius.