Quantcast

CabiFly ofereix viatges en helicòpter a partir de 70 euros a São Paul

Des de fa tres mesos, Són Paul compta amb un servei de viatges en helicòpter en què els seus ciutadans poden viatjar per la ciutat sense haver d'esperar els immensos embussos que es produeixen diàriament i que caracteritzen aquesta ciutat. Tal és així que l'any 2014 va aconseguir un rècord Guinnes després de patir un embús de més de 300 quilòmetres en plena hora punta.

La empresa espanyola Cabify i Voom , companyia del grup Airbus , han llançat el servei anomenat CabiFly, oferint l'oportunitat als seus usuaris de demanar un helicòpter per viatjar de dilluns a dissabte i en horari laboral , estalviant-se els embussos. Aquests poden sol·licitar el servei a través de la mateixa app mòbil que utilitzaven per demanar els viatges en cotxe de Cabify.

El perfil de l'usuari d'aquest servei sol ser empresarial, tot i que segons assegura Daniel Beyoda, responsable de Cabify Brasil, cada vegada hi ha més de trenta anys que l'escullen "per viure una experiència o perquè la núvia arribi a l'altar magnificència o simplement per veure aquesta ciutat des de més amunt dels núvols ". A més, assenyalava que aquest servei, no para de créixer perquè "és una necessitat bàsica en el transport urbà d'aquesta ciutat" .

Tot i que l'anunci llançat per l'empresa diu enlairar en menys de 60 minuts a partir de 30 euros, en realitat el preu real oscil·la entre els 70 i 180 euros i es demora més de 60 minuts . Per això, s'aconsella que es sol·liciti el servei amb 24 hores d'antelació .

Fins al moment, el país només compta amb cinc heliports que realitzen el servei, ja que són els únics als quals es pot accedir amb automòbils que la pròpia empresa Cabify envia i que inclou en el preu del vol .