Quantcast

Future Islands, segona confirmació del Mad Cool Festival 2018

Mad Cool Festival ha anunciat que Future Islands és el segon grup confirmat per a la propera edició de 2018. El grup nord-americà se suma a un cartell que també comptarà amb Queens of the Stone Age .

Després de la publicació d ' The far field (2017, 4AD Ltd), la formació s'ha consolidat a nivell internacional i ha fet del seu pop sintètic amb matisos psicodèlics una tendència. Temes com Ran o Time on her side acumulen més de 12 i 5 milions de reproduccions a Spotify respectivament en tan sols uns mesos.

la propera edició de Mad Cool, a la qual se sumaran múltiples noms i protagonistes en les pròximes setmanes, canviarà de recinte. Després de diversos anys ocupant la Caixa Màgica, el festival madrileny es traslladarà a Espai Valdebebas , espai proper a IFEMA amb més de 100.000 m 2 i capacitat per a 80.000 persones al dia, < b> 35.000 més que en la ubicació anterior .

l'esdeveniment ha anunciat també que comptarà amb una nova i renovada zona de restauració i continuarà donant suport a les diferents disciplines artístiques amb Mad Cool Gallery i el Mercat de l'Art : espais de trobada en el qual les creacions d'autor són les veritables protagonistes.