Quantcast

Les reaccions del món polític a la samarreta "republicana" de la selecció

La nova samarreta de la selecció espanyola continua generant polèmica allà per on va. A moltes persones els sembla que la samarreta és republicana per l'efecte òptic que genera a l'observar-la de lluny, mentre que si es veu de prop, és clar que el color de la franja és blau.

José María Aznar , expresident del Govern, ha mostrat la seva opinió en una entrevista a la Cadena SER, considerant que no entén per res el motiu de la polèmica: " És una idiotesa l'assumpte. Qui vulgui veure els colors de la bandera republicana que els vegi i el que no, doncs res . Això sí, com ja tenim molts problemes, ens podríem haver estalviat aquesta polèmica. A mi em dóna igual. el que vull és que Espanya guanyi el Mundial " .

Altres polítics també han opinat sobre l'assumpte. El secretari general de Units Podem, Pablo Iglesias, opina que la samarreta és "bonica" ja que quan es combinen alguns colors "l i dóna un toc morat a la samarreta, que donarà sort a la selecció i que ens anirà bé "i que sembla que a l'extrema dreta i al feixisme" els ha molestat ".

Per la seva banda, Albert Rivera , president de Ciutadans, considera que si serveix perquè Podem no doni suport als independentistes i doni suport a la selecció, "la comprarà < / b> ". A més, creu que no hi ha tanta polèmica i que la samarreta es veu bé i que l'important és que tothom se senti partícip de la selecció.

A Gabriel rufià , que va ser entrevistat a la Cadena Cope, li "mola" la nova samarreta de la selecció ja que recorda molt a la samarreta de l'any 1994 i que considera "un porro infame" el debat. Quan li van animar a que digués 'Anem Espanya', va deixar anar un concís 'Anem selecció!'