Quantcast

Diego Matamoros: "No sóc el pare de la meva filla"

En una entrevista a la revista 'Lecturas', Diego Matamoros ha confirmat el dubte que el portava rondant des de fa anys. Després interposar una demanda de paternitat en els jutjats i fer-se una prova d'ADN, Diego ha descobert que la seva filla no és la seva filla.

Després de enfrontar-se a un judici per agressió a la seva ex, Tanit Gran i que ella digués que la nena no era d'ell i que no la tornaria a veure, el fill de Kiko Matamoros se sotmetia a les proves d'ADN per confirmar si això era cert.

el passat 1 de novembre, a través d'un correu electrònic del laboratori en el qual va haver de fer-se les proves, Diego s'assabentava que la nena no era la seva filla. "El pitjor de l'email va ser veure la cara de la meva filla molt somrient en una foto. Fixa't que encara segueixo cridant la meva filla !, deia a la Revista 'Lecturas'.

Aquesta SETMANA a #portada tenim en EXCLUSIVA: No sóc el pare de la meva filla, He viscut una mentida @ Diegomatsv2014 Les proves de l'ADN pic.twitter.com/NOWyTSC4jb

& mdash; Revista SETMANA (@semana_revista) 8 de novembre de 2017

Diego assenyala que ell no és l'única víctima d'això, sinó que la petita de gairebé quatre anys també ho és . A més, expressava que teni a la sensació que no sabia amb qui havia estat vivint, assegurant que havia perdut el seu temps i la seva vida . "La realitat és molt dura, m'han tret el futur amb ella, m'han tret tot". "El dia de demà m'agradaria dir-li que durant gairebé quatre anys vaig ser el seu pare", explicava.

Els dubtes de Diego sempre havien estat presents en ell, però va decidir creure al seu fins llavors parella i pensar que la nena era seva. Ara, sap qui és aquesta persona amb la qual la seva exparella el va enganyar i és que gràcies al seu pare, va poder descobrir-. "Sé qui és l'home amb el qual Tanit va tenir una relació" "El meu pare ho va esbrinar".

Diego ha afirmat que no només ha estat dur per a ell, sinó que també ha afectat a la seva família . "És una part damnificada, per als meus pares era la seva primera néta, per les meves germanes seva primera neboda, volien a aquesta nena".

Sens dubte, és una de les informacions més dures que podia rebre Diego Matamoros, ja que segons ha comentat es troba destrossat i ha necessitat ajuda de professionals per superar la notícia , que encara no ha pogut.