Quantcast

Ana Pastor reconeix el pols periodístic que manté amb el seu marit

La periodista, Ana Pastor , ha tornat a visitar el programa d' Pablo Motos , a Antena 3, per parlar del seu nou programa "On eres llavors? ", però, més enllà del que hagi pogut dir sobre la seva nova aventura professional, ha estat tot el que ha dit sobre la seva vida personal, el seu matrimoni amb el també periodista Antonio Ferreras, o el que cobra fins i tot, la mainadera dels seus fills, el que més expectació ha generat.

Entre els polsos més destacats que manté el matrimoni, segons ha dit Pastor, hi ha el d'aconseguir primer l'entrevistat "desitjat" i així ho ha descrit: "Tenim una batalla pròpia de la guerra dels Rose. I ara, almenys, estem en la mateixa cadena. Hi va haver una època que fins competíem. Si podem, un aconsegueix abans l'entrevista que l'altre".

Quant a la seva vida domèstica, ia partir de les crítiques rebudes pel "tomb absolut" que la parella de periodistes ha tingut en la cobertura de la crisi catalana, que els ha mantingut en directe, gran part del dia, molt lluny de casa i del seu fill de 7 anys, Ana Pastor no ha esquivat la pregunta de les Formigues " Trancas i Barrancas ". i així ha reconegut que han de fer un "repartiment entre l'ajuda que tenim a casa i els avis". Així ha subratllat com els avis són la gran basa amb la qual sempre compten ia la qual se'ls paga amb afecte; i al mateix temps ha explicat com la seva mainadera els dedica tot el temps que necessiten i compta fins i tot amb llit per dormir, si cal. Pel que fa al sou, sense donar xifra exacta, sí que ha assenyalat que no cobra ni 600, ni 1.000 euros.

També les formigues periodistes li han preguntat sobre si estaria disposada a treballar en una televisió pública catalana, d'un hipotètic estat català. Davant d'això, Ana Pastor ha subratllat el seu rebuig a l'independentisme i la seva fidelitat a la 'La Sexta': " Estic feliç a La Sexta. No, hi ha molts altres que podrien fer-ho allà. Jo no vull que Catalunya s'independitzi jo vull a Catalunya i que es vegi la Sexta aquí i allà ".

la visita de Pastor a 'El Hormiguero' s'ha saldat a més amb la millor audiència de la temporada.

#Audiencias | a Bon dia! @ El_Hormiguero aconsegueix el seu programa més vist de la temporada i és el més vist del dia amb 3.260.000 espectadors i el 17,6% pic.twitter.com/l46i9vJMAP

& mdash; Atres Comunicació (@atresmediacom) 8 novembre 2017

< p>

< p>