Quantcast

La selecció espanyola Sub21 fa una crida a l'afició per omplir la Nueva Condomina

La selecció espanyola Sub21 disputarà a Múrcia el primer dels dos partits classificatoris per al Campionat d'Espanya. Els de Celades s'enfrontaran demà a Islàndia a la Nueva Condomina, mentre que dimarts de la setmana que ho faran a Cartagena davant Eslovàquia.

Per a aquests dos partits, molts dels futbolistes de la plantilla han fet una crida a l'afició perquè vagin a animar al combinat nacional a tots dos estadis. Els protagonistes en el vídeo són Marc Gual, Jesús Vallejo, Borja Mayoral, Jorge Meré, Rodri, Pol Lirola, Fornals, Fabian, Toni Lato, Carlos Soler, Aaron Martin i el mateix míster, Albert Celades.

el lema per aquesta trobada és 'Comptem amb tu!' i la generació anterior a la selecció absoluta vol que es repeteixi el mateix nombre d'espectadors, que van ser més de 25.000, i volen batre el rècord d'aforament a l'estadi murcià.