Quantcast

Anabel Alonso, vuitena expulsada de les cuines de 'MASTERCHEF Celebrity'

Els concursants del concurs de 'Televisió Espanyola', ' MASTERCHEF Celebrity' estan cada vegada més a prop de la final i ja s'està començant a mostrar el seu costat més competitiu . Cada vegada són menys els concursants que queden a les cuines del programa i cada vegada són més complicades les proves a què s'enfronten. Prova d'això, ha estat els reptes d'alt nivell d'aquesta vuitena gala, on els concursants homenatjaven la seva excompanya Bibiana Fernández, expulsada al programa anterior.

Com en gales anteriors, aquesta ha estat dividida en tres fases. En la primera d'elles, els concursants havien de reproduir els plats favorits de sis xefs amb estrelles Michelin . De forma aleatòria, els concursants s'ajuntaven amb un d'aquests xefs per afrontar les elaboracions dels seus plats i sortissin el millor possible. Silvia Abril i Saül es convertien en els capitans de la prova d'exteriors, mentre que Anabel va ser la pitjor concursant, rebent així el davantal negre amb el qual va anar directament a la prova eliminatòria.

En aquesta ocasió, la prova d'exteriors ha tingut lloc a la Ribeira Sacra, a Galícia, on tot l'equip es va traslladar menys S ilvia Abril que no va poder viatjar per motius de salut . En el seu lloc, l'actor Francis Lorenzo va ser l'encarregat de cobrir el seu lloc , mentre que José Cobarcho assumia la capitania de l'equip blau. En aquesta prova, i L 'equip de Saül, Anabel i Edu Soto es feia amb la victòria i es lliuraven de la prova d'eliminació, llevat Anabel a causa del davantal negre que arrossegava de la primera prova.

I du Soto, millor concursant de l a prova d'exteriors, va ser l'encarregat d'assignar les postres de la prova d'eliminació.

Els errors de l'actriu Anabel van ser continus i el pànic li va poder. Tot i que li havia tocat les postres més fàcil, va tenir un problema amb bascula i és que en comptes de mesurar les quantitats en grams, ho va fer en lliures durant gran part de la prova, condicionant així la seva elaboració final. Després d'aquest gran error, l'actriu no va poder presentar cap proposta al jurat . "Ho sento però no m'ha sortit res", aclaria la concursant.

Després d'ensorrar, l'actriu va tornar a treure l'humor que la caracteritza i els va portar al pjurado una caixa de gerds sobre de la causant del seu error, la bàscula . D'aquesta manera, Anabel Alonso penjava el davantal del programa culinari de 'Televisió Espanyola', convertint-se en la vuitena expulsada i quedant-se a les portes de la semifinal .