Quantcast

Arriba a Espanya la increïble exposició del dissenyador Manolo Blahnik

És el dissenyador per excel·lència de Sarah Jessica Parker i creador de les sabates somiats per qualsevol fashionista. El talentós dissenyador espanyol és el preferit de les celebrities , i per fi podrem veure la seva fascinant univers a la capital espanyola després d'haver recorregut Milà, Sant Petersburg i Praga. L'exposició organitzada per Vogue, serà inaugurada el proper 28 de novembre fins al 8 de març al Museu Nacional d'Arts Decoratives de Madrid.

Vogue Espanya amb la col·laboració de Manolo Blahnik , exhibirà al voltant de 212 sabates i 80 esbossos originals de l'arxiu privat del dissenyador, compost per més de 30.000 peces . Entre elles, es troba la col·lecció Marie Antoinette , creada per Manolo Blahnik al costat de Milena Canonero per a la pel·lícula de Sofia Coppola , i que serà presentada en aquesta exposició, a més de dues creacions de la dissenyadora italiana.

Mostra obres d'art inspirades a l'arquitectura, la literatura, el cinema o les pintures dels grans mestres i així és com han de ser dividides les seccions de l'exposició.