Quantcast

Torna la Champions Femenina i el Barça vol els quarts

El FC Barcelona és l'únic equip espanyol que continua el seu camí a la Champions femenina i vol seguir aquí, aquest cop s'enfronta al Gintra Univeritetas, campió de la lliga lituana.

dimecres 8 de novembre

Biik-Kazygurt – Olympique de Lió (7.00 | Namyz Stadium)

Brescia – Montpeller (15 : 00 | Stadium of Lumezzane): el Montpeller i el Brecia busquen el pas a curatos de final, i el Brescia vol fer un bon paper a casa. El Montpeller, que compta amb la internacional espanyola Virginia Torrecilla a les seves files té a la mà treure un bon resultat d'Itàlia per afrontar la tornada a casa amb tranquil·litat.

Gintra universitetas – FC Barcelona (17 : 00 | iauliai Central Stadium): El FC Barcelona vol retrobar-se amb la victòria a la Champions i seguir conquistant fases en aquesta competició per a la qual s'han preparat a consciència. Les blaugrana viatgen a Lituània per intentar fer un bon partit i aconseguir portar-se un bon resultat.

Sparta Praha – Linköping (18.00 | Generali Arena)

Fiorentina – Wolfsburg (19:00 | Estadi Artemio Franchi)

Chelsea – Rosengard (20:05 | Cherry Xarxa Records Stadium)

dijous 9 de novembre

LSK – Manchester City (18.30 | Aresen)

Stjarnan – Slavia Praha (20.00 | Stjörnuvöllur)