Quantcast

Guadalajara tindrà la platja artificial d'Europa

El Grup Rayet serà l'encarregat de desenvolupar la major platja urbana d'Europa, al municipi d'Alovera, a Guadalajara, a poc més de 30 minuts de Madrid, entre l'A-2 i la R-2.

el complex de "Alovera Beach" es englobarà en el conegut com a Corredor d'Henares, i s'aixecarà amb la tecnologia de la multinacional de llacunes artificials, Crystal Lagoons. La llacuna de color turquesa s'estendrà al llarg de 25.000 metres quadrats, i estarà envoltada per 15.000 metres quadrats de platja de sorra.

Segons el projecte presentat, el gran parc d'oci comptarà amb equipament esportiu, tobogans i piscines infantils, serveis de restauració i zona d'aparcament per a 1.000 vehicles.

& # 127.958; & # 65.039; El municipi de #Alovera albergarà la platja artificial més gran d'Europa. Es dirà "Alovera Beach". https://t.co/sHzEtjvjwd pic.twitter.com / g0x6kxmijs

Fem Guadalajara (@hacemosGuada) 7 novembre 2017

la posada en marxa d'aquest macroprojecte necessitarà entre 2 anys i mig o 3 anys, entre la tramitació de les autoritzacions necessàries i l'execució de les obres.