Quantcast

Villar, Larrea i Claramunt van decidir el disseny de la nova samarreta

A falta de set mesos per al començament del Mundial de Rússia, el nou disseny de la samarreta de la selecció espanyola encara segueix incomodant molts per la seva semblança amb la samarreta republicana, a causa del disseny de les franges groga i blava, que per a alguns sembla de color morat.

La nova equipació va ser presentada ahir per Adidas, encara que la marca esportiva i la Federació Espanyola de Futbol ja van arribar a un acord mesos abans de la inhabilitació d'Ángel María Villar com a president de la mateixa. La peça està inspirada en l'equipació amb la qual Espanya va jugar el Mundial de 1994. Des Adidas, asseguren que la samarreta " va ser aprovada per la Federació fa més d'un any " i que no van posar cap pega. A més, sostenen que els diamants grocs i blaus representen "la velocitat, l'estil de joc i l'energia associades al joc del combinat espanyol ".

L'actual president, Juan Luis Larrea , també ho va corroborar: "la signatura ens va presentar un model ja acabat i els demanem una mostra. la decisió no va ser unànime per part de la junta directiva. ens vam reunir quatre o cinc persones i ho vam decidir en 'petit menja' < / b>. és gairebé inamovible i una bogeria fer enrere el disseny, perquè la presentació és demà i es comercialitzarà aviat ".

D'altra banda, Larrea no creu que ni Adidas ni la pròpia Federació" vulguin avivar alguna polèmica "i que vol de totes totes que Espanya" guanyi el Mundial ".