Quantcast

Ferida greu una dona després de ser degollada presumptament per la seva parella a Almería

Una dona de 30 anys d'origen marroquí, en estat greu després d'haver estat degollada presumptament per la seva parella, també marroquí i de 42 anys, a la barriada del Puche de la capital Almeria, diumenge passat . Des de llavors, es troba ingressada i evoluciona favorablement en el Complex Hospitalari Torrecárdenas d'Almeria.

Totes les investigacions es van centrar en trobar a la parella de la víctima, en ser considerat el principal autor dels fets. A més, la policia va posar en marxa mesures de protecció per custodiar a la A DONES r davant d'una possible nova agressió. Segons informava 'La veu d'Almeria', va ser ahir, dilluns, quan uns treballadors van trobar penjat a l'home en un dels hivernacles de la localitat, proper al seu habitatge.

< b> L'autor no tenia denúncies per maltractaments, ni tampoc antecedents policials per delictes d'aquest tipus. La parella tenia dos fills en comú, que han passat al càrrec del servei de menors de la Junta d'Andalusia.