Quantcast

Un home amenaça de llançar-se des de dalt de la Catedral de Múrcia

Efectius de la policia, la Guàrdia Civil s'han desplegat a la plaça del Cardenal Veluga, on s'aixeca la Catedral de Múrcia per intentar convèncer a l'home, d'origen romanès, que no es llanci al buit. A més Protecció Civil ha activat la unitat psicosocial per atendre la situació.

Cap a les 9h del matí, l'home del qual es desconeix la identitat, s'ha pujat a les teulades del temple, denunciant que ha estat estafat. Una vegada que s'ha enfilat al Temple, l'home ha llançat diferents documents i ha reclamat 3.000 euros, els mateixos que assegura que li han robat, i un entrepà.

Desplegat operatiu juntament @AVPCMurcia i @BomberosMurcia per home enfilat a la façana Catedral # Múrcia des de les 9 h. pic.twitter.com/X70vu0CjcQ

& mdash; Policia Local Múrcia (@MurciaPolicia) 7 novembre 2017