Quantcast

El fitxatge de Di María pel Barça, frustrat en l'últim sospir

El Barcelona va ser un dels equips que va tractar de fitxar en l'últim dia de l'últim mercat de fitxatges, però per diverses circumstàncies, no es va poder concretar. Ràdio Montecarlo ha donat les raons per les que el futbolista argentí no ha pogut vestir la samarreta blaugrana aquesta temporada:

– Manca de temps : La llarga espera per una resposta del Liverpool a l'oferta que el Barça va fer per Philippe Coutinho va provocar que els culers arribessin tard a pel futbolista de Rosario, que amb la presència de Neymar, Cavani i Mbappe en l'onze titular, té molt complicat ser protagonista en l'equip d'Emery.

Elevat preu : Els gals, que havien fet una enorme inversió en el mercat de fitxatges amb el fitxatge de Neymar i necessitaven liquiditat. El Barça, conscients de les necessitats dels parisencs, es van quedar plantats davant els 80 milions que demanava l'Khelaifi per Di María.

Investigació de la UEFA a última hora, clau : al fil de l'anterior, al PSG, amb la despesa realitzada pels fitxatges de Neymar i Mbappe, li va obrir la UEFA una investigació per possible incompliment del Fair Play financer, el que obligava al club a vendre a qualsevol preu. Antero Henrique, director esportiu, no va acceptar cap de les ofertes que li van arribar pel jugador. Di María, per això, es va quedar a París.

Ara, per complir amb el Fair Play financer, el PSG ha posat preu al jugador, són 75 milions per entabñar converses amb qualsevol club. Descartada l'opció d'anar a la Xina, la Premier League pot ser una opció interessant per al futbolista.