Quantcast

NBA | La crònica: i sense fer gaire soroll porten nou segudas

Atlanta Hawks 107-110 Boston Celtics

Sense fer gaire soroll, els Celtics són actualment el millor equip de la NBA . Amb calma i sobreposant-se a la baixa de Hayward, la franquícia del trèvol encadena una ratxa que no feia des de fa més de set anys. En la passada matinada, els Hawks, que venien de derrotar els Cavs, van estar a punt de donar la segona sorpresa a 24 hores, però Kyrie Irving es va posar la granota de treball per acabar la nit amb 35 punts i set assistències.

Phoenix Suns 92-98 Brooklyn Nets

D'Angelo Russell va tornar a Arizona per executar a l'equip dirigit per Triano. En una nit en què Devin Booker va fer història superant els 3000 punts, els mals percentatges dels Suns van ser decisius perquè Brooklyn sumés una victòria que tallés la seva sequera de mals resultats.

Golden State Warriors 97-80 Miami Heat

És estrany veure als Warriors guanyar partits sense superar els 100 punts, i aquesta matinada va ser així. Una mala nit en el tir del Big Three d'Oakland ho va compensar Green que va estar fi des del perímetre. La gran defensa dels vigents campions va assecar a un equip que va notar el cansament de la jornada anterior.