Quantcast

ALCALDES CERDANS VIATGEN A BRUSSEL·LES ' Cerdanya, 7-11-17

Entre els més de 200 alcaldes que aquest dimarts s’han desplaçat a Brussel·les per explicar la situació que s’està vivint a Catalunya i per demanar l’alliberament dels consellers i de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, hi ha representació cerdana. L’alcalde d’Alp i president del Consell Comarcal, Ramon Moliner, l’alcalde de Llívia, Elies Nova, i l’alcalde de Ger, Alfons Casamajó, han volgut ser present a la capital belga on aquesta tarda han participat en un acte de suport als membres del govern de la Generalitat cessats, coordinat per l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis.

A més dels tres alcaldes cerdans, també han viatjat a Brussel·les 9 alcaldes i presidents dels consells comarcals de l’Alt Urgell, els Pallars i l’Alta Ribagorça.