Quantcast

COMENÇA EL CICLE 'EXPLICA'M UNA HISTÒRIA' ' Cerdanya, 7-11-17

La sala Sebastià Bosom de l’Arxiu Comarcal de Cerdanya ha acollit aquest divendres al vespre la primera conferència del cicle 'Explica’m una història', que per tercer any organitza l’Arxiu, el Grup de Recerca de Cerdanya i el Consell Comarcal. Es tracta de tres xerrades de temàtica pirinenca que tenen lloc durant tres divendres del mes de novembre i que tenen l’objectiu d’apropar la història de la comarca als veïns.

Aquest primer divendres ha estat el torn dels historiadors Oliver Vergés i Carles Gascón, els quals han parlat sobre l’acte de consagració de la catedral de la Seu d’Urgell. El divendres dia 10 l’historiador i professor Oriol Olesti oferirà la conferència “El pas de Juli Cèsar per la Cerdanya (49 aC). Més enllà de la llegenda' i el 17 de novembre la historiadora de l’art Sandra Adam parlarà sobre l’església de Das.

Totes les conferencies son gratuïtes i obertes a tothom.

Parlen al vídeo: EROLA SIMON, DIRECTORA ARXIU COMARCAL CERDANYA