Quantcast

Ana Boyer ja sap com serà el seu vestit de núvia

Són molts els detalls que ja coneixem sobre la paradisíaca casament de Anna Boyer i Fernando Verdasco el proper pont de desembre en una illa del Carib . Tot està gairebé preparat, però falta triar un dels protagonistes més importants de tota casament: el vestit de la núvia.

Ana Boyer ha confiat a 'Pronovias' per triar el vestit amb el qual donarà el 'Sí, vull' . Pocs són els detalls que es coneixen sobre aquest, però la futura núvia ja ha visitat el taller de la marca a Barcelona per deixar clars alguns.

L'encarregat de dissenyar el vestit d'Ana serà el director creatiu de la firma, Hervé Moreau , així ho ha anunciat la marca de moda nupcial en el seu compte de Instagram.

Tul, transparències, brodats … són alguns dels detalls amb els que apareixen Anna i el director creatiu de la signatura de núvies a la imatge. i és que el dissenyador té certa predilecció per aquest tipus de detalls. Fins ara, ni la núvia ni el dissenyador han revelat més dades de com serà el futur vestit que lluirà la germanastra d'Enrique Iglesias. Serà al pont de desembre quan descobrim els detalls definitius del vestit de la filla de la Preysle.