Quantcast

46 detinguts per cultiu de marihuana a Màlaga

La Guàrdia Civil ha realitzat diverses operacions a la província de Màlaga en el marc de la lluita contra el cultiu, elaboració i distribució de marihuana, en què ha detingut 46 persones i ha confiscat més de 4.000 plantes de marihuana i 45 quilograms de cabdells d'aquesta substància. Així mateix, s'han realitzat 23 registres domiciliaris a les localitats d'Alhaurín el Grande, Alora, Pissarra, Ardales i Coín, a la comarca de la Vall del Guadalhorce, i en la localitat del Colmenar -Estación de Gaucín, a la comarca de Ronda.

A Alhaurín el Grande, en el marc de l'operació 'Esqueix', la Guàrdia Civil, després de diversos mesos d'investigació, ha desarticulat una organització criminal dedicada al cultiu de marihuana, ha procedit a la detenció de 23 persones i ha confiscat 1.672 plantes, així com 20 quilos de cabdells de marihuana.

D'altra banda, a les localitats d'Alora, Pizarra i Ardales, van ser localitzades 347 plantes de marihuana i 23 quilos de cabdells, procedint a la detenció de 16 persones i realitzant set registres domiciliaris.

D'altra banda, a Coín, en el marc de l'operació 'Everglades', s'ha dut a terme una investigació amb la col·laboració de la Policia Local d'aquesta localitat, en la qual s'ha desarticulat una organització criminal que posseïa una plantació de marihuana a l'interior d'una nau industrial, procedint a la detenció de cinc individus i confiscant de 630 plantes de marihuana.

A la comarca de Ronda, en el marc de l'operació 'Kleve', la Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal dedicada al cultiu de marihuana a la localitat de Colmenar-Estació de Gaucín, procedint a la detenció de tres persones, dues de nacionalitat holandesa i una britànica, i aprehendiendo 1.364 plantes de marihuana i 2,6 quilos de cabdells secs.