Quantcast

Puigdemont assegura estar preparat per a l'extradició i l'entrada a la presó

"Estem cessats per un cop d'Estat, que és il·legal". L'expresident de Catalunya, Carles Puigdemont, ha tornat a defensar la tasca del seu Govern i ha assenyalat que tant ell com els exconsellers que l'acompanyen a Bèlgica no han eludit cap responsabilitat. En una entrevista a 'Catalunya Ràdio', Puigdemont ha recordat que "van presentar voluntàriament davant la Justícia belga", després que l'Audiència Nacional emetés la Euroordre de detenció.

El cap del Govern ha justificat la seva exili a Bèlgica per "internacionalitzar" la situació de Catalunya, alhora que ha assegurat estar preparat per a l'extradició, i ser conscient que poden acabar en "presons espanyoles".

& # 128.308; @KRLS : L'ideal és que hi Hagi 1 llista única que inclogui tot el @govern i qui defensi la democràcia qual & # 9654; & # 65.039; https://t.co/1PArPsoZNl pic.twitter.com/uHxH6EQ3il

& mdash; El matí de Catradio (@maticatradio) 7 novembre 2017

quant a el seu canvi de discurs, i la seva disposició ara presentar-se a les eleccions del 21 de desembre, Puigdemont ha assenyalat que "Volem una llista de país, amb tot el Govern, amb PDeCat, CUP, ERC, amb tots els que estiguin a favor de la democràcia i la llibertat abans aquesta regressió tan bèstia de l'Estat espanyol ".

En la seva primera entrevista a un mitjà català, després de la seva fugida a Brussel·les, Puigdemont s'ha dirigit també a Europa i ha puntualitzat que haurà reaccionar als drets humans i "no pot tenir a tot un govern empresonat".