Quantcast

Lewis Hamilton, implicat en els 'Paradise Papers'

Lewis Hamilton és una de les últimes víctimes que s'han cobrat els Papers del Paradís . La investigació internacional, dirigida a Espanya per La Sexta i El Confidencial, ja ha assenyalat a personalitats com la reina Isabel d'Anglaterra , Bono, Madonna o Xavier Trias en el cas nacional i ara és el quatre vegades campió del món de F1 l'implicat en el ús de societats off shore .

el motiu de la implicació és la < b> compra irregular d'un jet privat per valor de més de 23 milions d'euros . Aquesta compra va ser assessorada per APPLEBY , bufet des del qual s'han realitzat les filtracions.

L'avió, que estava registrat al paradís fiscal de l' Illa de Man < / b>, va ser declarat d'ús comercial a través d'una empresa fictícia per a estalviar-se el IVA. L'empresa a través de la qual es va executar la compra no compta amb cap empleat i la seva seu es troba a la mateixa seu de APPLEBY.

No està demostrat que l'ús hagi estat aquest, però si que s'ha vist en diverses ocasions al propi Lewis usant la nau amb amics i coneguts de forma personal.

a més, Hamilton no apareix com a titular o propietari en cap paper del registre de l'Illa . És per això pel que el petit territori s'ha convertit en un paradís per declarar aquest tipus de propietats . El 2010, Illa de Man ni tan sols comptava amb registre d'avions ia dia d'avui recull més de 1000 naus de dubtosa legalitat .