Quantcast

Es lliuren els Premis Nacionals de l'Esport 2017

Els Premis Nacionals de l'Esport de l'any olímpic 2016 han estat ja atorgats per un jurat. Saul Craviotto , amb les seves dues medalles a Rio de Janeiro, va ser guardonat amb el Premi Rei Felip al millor esportista espanyol de l'any . El Premi Reina Letizia a les millors esportistes va ser per a Lidia Valentín , medalla en halterofília, i Maialen Chourraut, medalla en piragüisme eslàlom.

Marcus Cooper també campió en piragüisme ha rebut el Premi Rei Joan Carles a la revelació masculina. La hongaresa Lara Sarosi , jugadora de bàdminton, gràcies al seu brillant gest d'humilitat de prestar els seus sabatilles a una rival perquè pogués jugar, va guanyar el Premi Reina Sofí a al joc net.

El Premi Princesa Leonor a la millor progressió d'un menor de 18 anys va ser per a Hugo González de Oliveira després de ser olímpic a Rio amb només 17 anys . Teresa Perales va ser la guanyadora del Infanta Sofia a l'esport paralímpic . És la esportistes més llorejada en aquestes condicions de la nostra història.

Santiago Lange, Cecilia Carranza, Élida Alfaro, Benilde Vázquez, Jesús García Bragado, al CEIP Ferroviari de Ciutat Real, l'Ajuntament d'Antequera i l'equip olímpic de piragüisme també van ser guardonats pels seus mèrits i èxits en l'esport nacional i internacional.