Quantcast

La FIFA suepende a Paolo Guerrero per dopatge

El davanter peruà , ex del Bayern de Munic, Hamburg i Corinthians, ha estat suspès provisionalment 30 dies per la FIFA per donar positiu en un resultat analític en un control antidopatge . De moment Paolo Guerrero no podrà jugar la repesca del Mundial de Rússia de 2018 davant Nova Zelanda el 11 i el 15 de novembre.

El peruà va ser sotmès a control < / b> en el partit que va jugar amb la seva selecció davant Argentina el dia 5 d'octubre a la Bombonera de Buenos Aires (0-0) i va obtenir un "resultat analític advers" .

Tot i que el jugador continua entrenant amb el Flamengo, Guerrero va aterrar ahir al aeroport Jorge Chávez de Lima sobre les 9:25 del matí sense donar cap declaració sobre la seva estat actual. El davanter nacional de 33 anys va viatjar amb el seu advocat i un bioquímic.

La raó pel trajecte a Lima va ser per a reunir-se amb representants de la Federació Peruana de Futbol i explicar el motiu de l'positiu en una substància prohibida per la Agència Mundial Antidopatge (AMA): benzoilecgonina, principal metabòlic de la cocaïna. Els metges afirmen que no saben com el davanter peruà va poder contaminar-se.

segons l'entorn del jugador, el "depredador" va prendre antigripals en la prèvia del que duels contra l'Argentina i Colòmbia i aquest va poder ser el principal detonant de la situació tan delicada que viu el davanter.

"No podem donar un comentari en aquest moment, però molt aviat segurament sortirem a aclarir els detalls sobre el cas", va afirmar el jugador, al que va afegir: "Cal fer força perquè guanyem el dia onze". < / p>

No obstant això, si és que la contraprova llança que el capità de Perú va ser perjudicat per una contami nació, li retiraran el càstig i podrà disputar els partits de la repesca del Mundial de Rússia .