Quantcast

RESUMS | Així ha estat la setena jornada de Lliga Dia

Nissan Al-Qázeres 72-59 Embotits Pajariel

Les locals van reaccionar després del descans i amb una gran defensa i Joy Brown, es van fer amb el control del partit. En els últims deu minuts, el Embotits Pajariel va anotar tan sols vuit punts.

Perfumerías Avenida 69-54 Lacturale Art Araski

Després de la polèmica esdevinguda amb la jornada d'Eurolliga femenina, les de Salamanca van buscar rescabalar-se de aquest mal gust de boca i mantenir el liderat abans que les jugadores marxin amb les seves seleccions. El gran arrencada del partit va ser un plus vital per mantenir un avantatge des del primer moment.

Lointek Gernika 89-82 Star Center Uni Ferrol

Les locals es van mostrar molt sòlides en l'últim quart davant un quadre gallec que no va poder aturar l'eficàcia des del triple. El Lointek trobava sempre l'espai més clar i amb un gran parcial en els últims deu minuts van deixar el matx vist per a sentència. Marina Bas, va ser la líder del Gernika.

IDK Guipúscoa 72-66 Spar CITYLIFT Girona

Les gipuzkoanas segueixen amb pas ferm a la competició i van guanyar davant un dur rival que va acusar, en part, l'esforç de les competicions europees. Amb un joc molt sòlid i ferm, les noies dirigides per Muguruza són les úniques que aguanten el pols al Perfumeries.

Cadí La Seu 59-76 Mann Filter

< p> Els 32 gols de valoració de Tamara Abalde van aplanar el camí d'un Mann Filter que està poc a poc a agafar ritme a la taula. Un gran parcial a mitjans del tercer quart va ser decisiu per a la victòria de les visitants

Snatt's Sant Adrià 83-60 Formatges El Pastor

Les acabat de ascendits fan un pas de gegant per a la salvació en guanyar a un equip directe. Un joc molt sòlid i complet del Sant Adrià li suposa estar a la zona mitjana de la taula sense moltes dificultats.

Campus Promet 68-62 Movistar Estudiants

Triomf fonamental per a les locals que aconsegueixen la seva primera victòria en lliga en el duel d'equips que no coneixien la victòria. L'Estudiantes, tot i els reforços, segueix sense guanyar, i la seva situació comença a preocupar.