Quantcast

ESCÀNDOL | Sexisme en la presentació del "Màster Jove" de l'ATP

L'ATP va tenir una iniciativa que va tenir una gran acollida en principi, que va ser la de crear una 'Copa de Mestres' per als joves que haguessin destacats en la temporada i que no passessin de 21 anys, una idea que sembla molt bona , però que no ha tingut un bon inici.

a la primera cerimònia del torneig, celebrada a Milà, s'ha produït un acte que ha rebut nombroses crítiques. L'acte consistia en vuit tennistes i vuit models, les quals tenien el nom del grup amagat pel cos, per entrar al grup A o al B, i aquestes havien de ser triades pels tennistes al gust.

< p> Aquest procés no ha tingut molt bona acollida dins de les xarxes socials, acusant-lo de "sexista", "fastigós", "escombraries" o "vergonya". El sorteig va quedar enquadrat amb Rublev, Shapovalov, Chung i Quinzi (convidat per celebrar a Itàlia) en el grup A i Coric, Kachanov, Donaldson i Medvédev en el grup B.

Una gran idea que ha quedat en un segon pla després de la gran polèmica creada per l'acte d'inauguració.