Quantcast

Es va a un pub a Romania i es desperta a gairebé 3.000 quilòmetres a Londres, ple de blaus i sense recordar res

Mihai Danciu , un aturat romanès , va acudir, al costat dels seus amics a prendre una copa a un pub de la ciutat de Albesti ( Romania).

Danciu assegura que és és l'única cosa que recorda, anar a un pub i dir als seus col·legues que trobaria una feina , abans que fora despertat a gairebé 3.000 quilòmetres de distància a Londres .

Mihai Danciu es va despertar cap per avall , al pati d'un edifici del centre de Londres . El seu cos estab a cobert de blaus i va assegurar estar desconcertat al sentir que tothom al seu voltant parlava en anglès . Encara amb la ressaca a sobre va ser traslladat a l'a Whipps Cross Hospital a la capital britànica. Allà, Adina Costache , una infermera romanesa, li confirmo que, efectivament, es trobava al Regne Unit, tal com informen des del Daily Mail .

va ser Costache la qual va publicar la història en el seu compte de Facebook en un i ntento d'esbrinar com Danciu havia acabat aquí .

Costache va escriure:" el van trobar ebri i sembla que l'havien colpejat , estava en un pati ". " Va ser traslladat al nostre hospital, però em va dir que no coneixia ningú a Londres i es va sorprendre en descobrir que ja no estava a Romania ". " No té ni idea de com va arribar fins a Londres ". Si algú el coneix i vol enviar-me un missatge privat, li ho puc transmetre ".

Per la seva banda, diferents mitjans romanesos es van fer ressò del cas i van confirmar que Costache va ser vist per última vegada prenent copes amb els seus amics a Albesti i les autoritats van confirmar que l a història era certa . < / p>

Els seus veïns, en declaracions a una televisió local, van afirmar que l'home vivia amb la seva parella , amb la qual tenia dos fills , a la casa de seus avis. També sabien que estava sense feina i buscava 1 . i, a més, han afegit que va desaparèixer feia una setmana .

" Era un tipus realment agradable, encara que últimament no ha estat ell mateix perquè beu massa ", comento un dels seus veïns." La beguda li va causar pèrdua de memòria en el passat, pel que no és d'estranyar que acabés així ", ha conclòs.

és poc probable que Danciu agafés un avió per viatjar a un altre país, ja que a l'estat d'embriaguesa en què es trobava no podria haver accedit a l'aeronau. Però si va poder haver agafat un autobús .

Les autoritats de estan tramitant el seu retorn a Romania.