Quantcast

Arrenca una nova vaga d'examinadors de trànsit que podria allargar-se fins a desembre

Els examinadors de Trànsit acaben d'emprendre una nova convocatòria de vaga per a aquest mes, amb la mateixa fórmula d'aturades que han portat a terme des que iniciessin les protestes el passat 19 de juny (a excepció del mes d'agost) i que afectaran els dilluns, dimarts i dimecres de novembre, encara que no es descarta que s'estenguin fins al desembre.

El col·lectiu segueix reclamant una millora salarial de l'ordre d'uns 240 euros i que segons l'Associació d'Examinadors de Trànsit (Asextra) es tracta d'una promesa incomplerta per part de la DGT de l'any 2015. en aquest sentit, els examinadors han subratllat en la seva tuit que després de 5 mesos de vaga, només hi ha 200 examinadors / coordinadors treballant de plantilla, i ha assenyalat que el seguiment en la jornada d'aquest dilluns 6 de novembre, ha arribat al 63%.

Després de 5 mesos de vaga, només 200 examinadors / coordinadors estan treb ajando de plantilla de 780 #huelgaexaminadores # DGT #autoescuelas

& mdash; Asextra (@asextra) 6 novembre 2017

Causa-Efecte … des que els examinadors posessin en marxa les seves aturades es calcula que unes 166.000 proves examinatorias han estat suspeses, i les autoescoles denuncien les pèrdues milionàries que pateixen. Precisament, l'Associació d'autoescoles d'Almeria avui ha posat xifres al que li està costant aquesta vaga. un milió d'euros des del juny.

Assoc de autoescoles de Almeria denúncia pèrdues d'1 milió des del juny per la vaga d'examinadors @DGTes Avui reunió amb @PSOEAlmeria pic.twitter.com/RJrTicS1Ns

& mdash; Javier Pajarón (@JavierPajaron) 6 novembre 2017

< p>