Quantcast

Rulo i La Contrabanda, nova confirmació del Montgorock Xàbia Festival

Montgorock Xàbia Festival ha confirmat a Rulo i La Contrabanda com a nou cap de cartell de la seva propera edició. La banda, que no sol estar present en festivals, es pujarà en exclusiva a l'escenari principal de l'esdeveniment per presentar el seu cinquè àlbum, El doble de la teva meitat , que ha estat recentment reeditat.

A més, el festival ha confirmat dos artistes més: els valencians Badlands -que repetiran amb nou LP després de l'èxit recollit en la passada edició del festival- i Els Llavis, un grup sevillà amb cantant britànic.

a poc a poc es defineix el cartell de la nova edició de Montgorock Xàbia Festival que tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig a Xàbia (Alacant). Un esdeveniment que segueix apostant per la programació exclusiva d'artistes de rock nacionals en un entorn privilegiat a la vora del Mediterrani sense oblidar els valors de sostenibilitat i d'esdeveniment responsable i per a tota la família.

< p> Les noves confirmacions se sumen a un cartell encapçalat per Gran Canó , el combo format per Carlos Tarque (M-Clan), Leiva, Ovidi Tormo (Els Zigarros), Julián Maeso entre d'altres .

al costat d'ells, també estaran en aquesta nova edició Vinila von Bismark , Diners -que celebraran els seus deu anys sobre dels escenaris amb els seus característics riffs contundents, melodies d'encanteri i molt molt rock-, Guadalupe Plata i The VibroWaves .

Les entrades estan disponibles a la web del festival www.montgorock.es al preu de 36 & euro; l'abonament de dos dies ia 105 & euro; el de la Llotja Rock, la modalitat que inclou sopar gourmet i barra lliure de cervesa dues jornades. L'accés per als menors de 12 anys és gratuït.

Com a novetat per a aquesta edició, l'organització ha posat a la disposició de la població de Xàbia un descompte exclusiu de 5 & euro; sobre el valor de l'entrada.