Quantcast

RESUMS | Així ha estat la jornada 7 de la Lliga Endesa

Iberostar Tenerife 74-84 Reial Madrid

L'únic partit que es va disputar dissabte es va saldar amb una victòria important per al Reial Madrid. Felipe Reyes, va ser el líder anotador de l'equip que es va reposar després de la derrota soferta el passat dimecres davant el Khimki.

Joventut 103-101 MoraBanc Andorra

victòria fonamental per als catalans davant un rival directe que no va comptar amb el seu nou reforç, l'ex NBA Copeland. Després de dos atapeïdes pròrrogues en què el Joventut va haver de tirar d'ofici per forçar i remuntar en el segon període extra amb un 9-0 de parcial que va decantar la balança i el triomf per als locals.

Reial Betis 81-90 Movistar Estudiants

Els sevillans es van topar amb el recital de Landesberg que va anotar 26 punts en 20 minuts per a donar la victòria davant un rival que encara no sap el que és guanyar a la Lliga Endesa i que veu com, jornada a jornada, la distància amb la salvació és més gran.

Tecnyconta Saragossa 97- 73 Guipúscoa Basket

El quadre aragonès, a cop de triple, va sepultar les opcions dels visitants a la tornada de vestidors. El 27-15 del tercer quart va ser clau per encarrilar i donar una nova victòria al Tencyconta que va a més.

UCAM Múrcia 60-62 Obradoiro

Els gallecs van protagonitzar la sorpresa de la jornada després de batre l'UCAM en un duel amb un marcador baix. Dani Navarro , amb un sensacional esmaixada a falta de sis dècimes, li va donar a l'Obradoiro el millor estrena de la Lliga de la seva història.

Herbalife gran Canària 87-65 Montakit Fuenlabrada

els illencs van aprofitar la baixada anímica dels madrilenys per imposar-se en un partit que van dominar de principi a fi en una pista força complicada i en què ningú ha guanyat encara. Per part dels locals, tots els jugadors van anotar, almenys, un punt.

Bilbao Basket 83-104 Barcelona

Els de Sito Alonso van posar una marxa més en el primer quart per endur-se una victòria important en una pista que sempre és complicada per als equips punters. El parcial que van aconseguir els culers en els primers 10 minuts els va donar la tranquil·litat necessària per sumar una altra victòria al caseller. Hanga amb 15 punts va ser el màxim anotador del quadre visitant.

València Basket 87-78 Sant Pau Burgos

Els visitants semblen poc a poc ficar-se en ritme de competició, i si la setmana passada li van lluitar al Reial Madrid, aquesta ho van fer contra el vigent campió de la competició. Green va ser el motor dels taronjas un partit més per consolidar-se en solitari a la segona plaça.

Unicaja 72-73 Baskonia

< p> Victòria decisiva per Baskonia que veu com a poc a poc canvia la dinàmica de resultats. Voigtmann va anotar la cistella del triomf i Nedovic va tenir l'oportunitat de respondre, però va acabar fallant sobre la botzina. Baskonia d'aquesta manera, aconsegueix la seva segona victòria consecutiva per un punt de diferència i la primera victòria fora de casa a la temporada.