Quantcast

Rínxols i cabelleres curly, la tendència que sempre torna

Els rínxols no només aporten un major volum al nostre cabell, a més és un potent distintiu de força, arpa, vigorositat i fins i tot desig sexual. Un aspecte comú que de nou triomfa aquesta tardor i hivern en nombroses cabelleres, principalment femenines, encara que l'important és saber com cuidar els nostres rínxols.

"L'ris va d'un extrem a un altre, és a dir, anem de els molt arrissats a les melenes amb ones grans, que es tornen més salvatges i desfetes, treballades per deixar-les el més natural possible, gràcies al difusor ia l'escuma ", assegura David Lesur, director de formació en els salons David Künzle

Una altra de les seves recomanacions és pentinar i raspallar el menys possible: "Un excés pot portar-nos a danyar encara més prim i fins i tot a obrir-lo i que aquest perdi tota la seva força i elasticitat, a més de no tenir en compte altres possibilitats, des pèls llargs a curts amb o sense capes. També dependrà del tipus, siguin ones o en espiral, per exemple " .

Si els teus rínxols són forts i gruixuts, recórrer a condicionador o un bon oli o crema, pot ser la millor opció, sempre aplicats amb els cabells mullat. La signatura Biolage, línia botànica de Matrix (L'Oréal) compta amb nombrosos productes per tractar i cuidar els rínxols, utilitzats en David Künzle segons siguin aquests: "El tall preferiblement s'ha de realitzar en sec, buscant la major naturalitat i donant-li aquest toc salvatge tan desitjat. Per a la seva cura a casa, podem pentinar amb les nostres pròpies mans, remenant els dits entre els rínxols o amb pintes de pua ampla, així com l'ús en dormir de màscares hidratants contra la sequedat i el encrespament, que passaran si no els cuidem "- apunta David Lesur.