Quantcast

Secretisme a 'GH Revolution' després de l'expulsió disciplinària de José María i l'abandó de Carlota

El passat dissabte, la direcció del reality de 'Telecinco', ' GH Revolution' prenia la decisió d'expulsar de manera disciplinària a José María pel que ha considerat una "conducta intolerable" . La inesperada notícia no només ha estat una sorpresa per als seguidors del programa sinó també per als companys del concursant, sobretot, per la seva companya Carlota amb la qual mantenia un romanç dins de la casa.

No només aquesta ha estat la decisió del programa, sinó que també l'equip de psicòlegs va veure oportú que Carlota s'absentés de la casa de Guadalix de la Serra fins a dijous que ve que torna el concurs.

A través d'un breu comunicat publicat a Twitter i una posterior nota aclaridora, el programa feia pública la notícia, sense matisar quin havia estat el motiu d'aquesta expulsió disciplinària .

Comunicat oficial #DBT7GH pic.twitter.com/CqIyGNTr3C

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 5 novembre 2017

< p>

Fins al moment, ni el programa ni els familiars dels concursants s'han pronunciat sobre els veritables motius de la decisió. Tal és el secretisme que no se sap més enllà del que posa en el comunicat emès pel programa. Haurem d'esperar fins dijous o fins que es filtri més informació per conèixer els veritables motius de l'expulsió del concursant, fet que ha cabrejat molt als seguidors del programa.

Em sembla miserable que GH no digui el motiu de l'expulsió José María simplement perquè vegem demà el Debat #GHDirecto

& mdash; Confe de Juanfran (@ConfedeJuanFran) 4 novembre 2017

Molts seguidors del programa, a través de Twitter, han comentat que el motiu podria ser degut als comentaris que el concursant va fer fa dies sobre les inundacions al nord d'Espanya . També es rumoreja, a les xarxes, que José María podria haver empès a Carlota en un moment de la festa de divendres, probablement per una brega de la parella i això podia ser el veritable motiu de l'expulsió.

Es rumoreja que van expulsar a Jose Maria de GH per agredir Carlota (no se sap encara res) i aquesta gilipolles el redueix a ningú s'ha mort per un puto empenta pic.twitter.com/uHOTAUY9Gc

& mdash; irene & # 127.987; & # 8205; & # 127.752; (@femniehaus) 5 novembre 2017

per la seva banda, José María ha publicat un vídeo al seu compte de Twitter agraint el suport rebut tant dins com fora del programa, sense especificar cap motiu de la seva expulsió.

Gràcies pel suport rebut tant dins com fora del programa # GHdirecto # DBT7GH < / a> pic.twitter.com/1yh97yzBf0

& mdash; Jose Maria Pérez (@JoseMariaGHFans) 5 novembre 2017