Quantcast

NBA | La crònica: l'anotació i la història la va posar Harden

Cleveland Cavaliers 115-117 Atlanta Hawks

Tot i la victòria a Washington, els vigents campions de l'Est segueixen sense carburar. Un fluix partit dels homes de Tyron Lue, especialment en defensa, que li van donar ales als visitants per sumar una victòria fonamental per a ells. Els d'Ohio van reduir distàncies en els últims minuts, sense gaire èxit.

Orlando Magic 88-104 Boston Celtics

Els Celtics continuen aprofitant els errors dels altres i aconsegueixen una nova victòria davant d'una de les sensacions en aquest començament de lliga. J aylen Brown , que segueix agafant pes després de la lesió de Hayward, va ser el braç executor del seu equip per consoldar el seu liderat a l'Est.

Houston Rockets 137- 110 Utah Jazz

James Harden. El partit pràcticament es pot resumir en el recital que va donar el jugador texà ahir a la nit per a un nou triomf del seu equip. 53 punts (màxim en la seva carrera) i 13 assistències. En total va donar 91 punts, tercera millor marca de la història de la competició. Ricky va acabar amb 10 punts en una mala nit en el tir.

San Antonio Spurs 112-95 Phoenix Suns

Defensa era el que necessitaven els texans i així ho van fer. Els Spurs van frenar les envestides dels Suns en la segona meitat per tornar a collir una renda que s'estabilitzés el partit. Pau va acabar amb set punts i nou rebots en un altre mal dia pel que fa a llançaments es refereix.

Portland Trail Blazers 103-99 Oklahoma City Thunder < / p>

Possiblement el xoc més igualat de la nit i amb certa polèmica. L'expulsió de Carmelo per una flagrant tipus II va ser decisiva perquè els d'Oregon ampliessin renda. Els mals percentatges des de la línia de personal dels Thunder van condemnar les seves opcions de pròrroga.

Els Angeles Lakers 107-102 Memphis Grizzlies

Per tancar la nit , l'Staples va viure la segona sorpresa de la jornada. Els angelins van vèncer encara que amb ensurt final, ja que els de Tennessee van reduir diferències en els últims minuts. Marc va fregar el triple-doble amb 15 punts 10 rebots i set assistències.

Altres resultats

Los Angeles Clippers 101-104 Miami Heat (els Clippers van nedar per morir a la riba. van remuntar i es van posar per davant, però els Heat van tenir millor presa de decisions).

Toronto Raptors 96 -107 Washington Wizards (l'expulsió de Lowry va ser clau per a l'esdevenir del partit)

Minnesota Timberwolves 112-94 Charlotte Hornets (Important victòria dels locals per afermar- en les primeres places en l'Oest)

New York Knicks 108-101 Indiana Pacers (Porzingis amb 40 punts va liderar la remuntada del seu equip en els últims 12 minuts)