Quantcast

Confon un carbassó amb una bomba de la Segona Guerra Mundial

Un ciutadà de 81 anys, i d'origen alemany, va avisar la policia per a denunciar que havia trobat al seu jardí una bomba de la Segona Guerra Mundial. En el seu lloc, quan els oficials es van presentar al domicili, el que van trobar va ser un gran carbassó.

Els fets van passar a la ciutat de Bretten, a l'estat de Baden-Württemberg, al sud-oest d'Alemanya, quan l'home va confondre un carbassó de gairebé cinc quilos de pes i 40 centímetres de llarg amb una bomba de la Segona Guerra Mundial.

Afortunadament, els cossos de seguretat van poder resoldre el problema sense la necessitat d'avisar els artificiers. Els agents sospiten que algú va llançar l'hortalissa al jardí de l'octogenari, tal com informen des del portal UPI.

Encara que el conflicte armat va acabar fa més de 70 anys, moltes bombes sense explotar es troben de manera habitual al llarg i ample del país. Durant el passat mes de setembre, els cossos de seguretat van evacuar unes 65.0000 persones, residents a la ciutat alemanya de Frankfurt, quan, durant unes obres, es va trobar un explosiu de 1,4 tones.