Quantcast

La targeta 'e-parq' ja arriba a 250 unitats i vuit aparcaments d'Encamp

Des que es va posar en marxa el mes d'abril ja han estat 250 les unitats de la targeta d'aparcament 'e-parq' venudes. Cal destacar que aquesta tarja va ser impulsada pel comú d'Encamp per facilitar l'estacionament a la parròquia. De manera paral·lela a la venda d'aquest volum de targetes també s'ha anat ampliant el nombre d'aparcaments on es pot fer servir.

Així, l''e-parq' es pot utilitzar als aparcaments dels Espialassos, Prat de l'Areny, Arínsols, Sant Miquel, Complex, Terres Primeres de baix i d'Encamp, i des d'aquest mateix dijous, també al de Prada de Moles.

Els usuaris de la targeta gaudeixen d'un 50% de descompte en les tarifes dels pàrquings, i també de la primera hora gratuïta (sense la targeta és mitja hora). Per als usuaris té un cost de 30 euros, dels quals 25 són de recàrrega inicial i cinc de dipòsit.

En el moment de la seva presentació es va posar en relleu que des de la corporació comunal es volia treballar perquè aquesta targeta es pogués també fer servir a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. La primera de les opcions ha de ser, en principi, més senzilla que la segona. També es va anunciar que al llarg del mandat hi ha previst adquirir 45 nous parquímetres ja adaptats, de manera que amb l''e-parq' es podran tenir descomptes també a les zones blava i verda.