Quantcast

Una quarantena de nens gaudeixen de la festa de Halloween de FEDA

Prop d'una vuitantena de persones s'han apropat aquesta tarda de dissabte fins al MW Museu de l'Electricitat de FEDA. L'organització de la parapública ha tornat a tirar endavant, un any més, una festa de Halloween. Aquesta vegada, però, l'esdeveniment ha girat al voltant de l'explicació de contes de por, a càrrec d'Assumpta Mercader. La narradora ha explicat diversos contes relacionats  amb els clàssics de la por com ara les bruixes, els ogres o els llops, als prop de 40 nens assistents a la festa. Entre els contes destacats, Mercader ha explicat les llegendes del llac d'Engolasters i una rondalla clàssica anomenada 'En Pere sense por'. “Parlarem de por, però sempre buscant la comicitat i la sorpresa, més que espantar els infants”, ha ressaltat Mercader.

A més de l'explicació de contes, la festa d'enguany també compta amb la participació dels infants en un concurs de disfresses de Halloween. Per aquest motiu, tots els menuts han arribat al Museu amb les seves millors robes de por. Tots els participants s'han fet una foto amb la seva disfressa perquè després el jurat pugui valorar, sota criteri d'originalitat, quines són les tres millors.

El primer premiat guanyarà entrades a Port Aventura, el segon a Caldea i el tercer al cinema. Un cop els nens han escoltat tots els contes, se'ls ha convidat a menjar una mica de coca i beure un suc.