Quantcast

QUÈ! apostes | El Chelsea vol aferrar-se a la part alta de la taula.

Nova jornada d'apostes en Què! i, com sempre, ho fem analitzant les últimes apostes de la jornada anterior. Encertem una vegada i vam fallar altra i vam fallar una altra, per tant restem una quantitat gairebé insignificant:

-Marsella (empat no compta) + X2 AC Milan (Stake 2/5), fallada -2 unitats

-empat o Zenit + Marin Cilic (ATP París) (Stake 2/5), encertada +1.92

Total del dia -0.08 unitats, deixant el total en -3.23 uts

a continuació, anem amb dues apostes per al cap de setmana, en ambdós casos combinades:

-Celta (empat no compta) + empat o Chelsea, quota 2.05 (Stake 2.5 / 5)

la combinada que més m'agrada de la jornada, el Chelsea és l'aposta que més m'agrada del cap de setmana, entrarem amb el 1X per assegurar, però m'agrada qualsevol de les apostes a favor del Chelsea, tant l'empat no compta o fins i tot la victòria dels londinencs a casa contra el Manchester United.

a l'altra banda, vam entrar amb un Celta que sembla que ha reconduït el rumb, i que juga a casa davant un Athletic que fos s'ha mostrat més dubitatiu en els p artidos fora de casa, si a això li sumem que l'Athletic ha jugat un partit molt important el dijous que ha patit fins al final, es converteix en un pronòstic amb molt valor.

-empat o Leverkusen + Reial Societat, quota 2.14 (Stake 1.5 / 5)

A l'altra combinada anem amb l'empat o la victòria del Bayer Leverkusen, el veig un equip molt més superior que el Augsburg i no crec que guanyi, ens val l'empat.

la Reial Societat és l'altra part de l'aposta i anem amb la seva victòria davant un Eibar que no em sembla que tingui bon equip aquest any. La Reial ha d'aconseguir la victòria per tornar al rumb amb què va començar i que millor lloc que Anoeta per fer-ho.

Aquestes són les apostes per al cap de setmana, control amb el Stake i molta sort a tots